Grib udfordringen

Sådan gør du

Grib Udfordringen med Twitter

Hvis du oplever, at knappen “Grib udfordringen” ikke fungerer for dig, er det fordi, du ikke har en profil på Twitter. Læs kort om Twitter og hvordan du gør.

1: LOG IND ELLER OPRET EN TWITTERPROFIL
For at at besvare Thorvaldsens Museums udfordringer skal du logge dig ind på Twitter. Har du ikke en profil, kan du nemt oprette en. Opret dig på Twitter.

Twitter er et socialt netværk og mikro-blogging site, hvor du kan sende og læse andres beskeder – også kaldet tweets. Et tweet består af max. 140 tegn. Du kan også knytte video eller foto til dine beskeder. Læs mere på Twitter.

2: VIGTIGT! DOWNLOAD TWITTER APP TIL DIT SKRIVEBORD:
Når du har en Twitterprofil skal du downloade Twitter til Mac eller PC. Download Twitter app til Mac Download twitter til PC. Her findes flere forskellige, derfor linker vi ikke til en bestemt. Nu kan du klikke på “Grib Udfordringen”.

3: SÅDAN SKRIVER DU EN BESKED
I Twitter skriver du en besked (tweet). Du skal huske at inkludere udfordringens titel med et hashtag foran (f.eks. #KaosIDinVerden) i alle de beskeder, du sender.

4: DINE BESKEDER KAN SES PÅ gribudfordringen.dk
Når du sætter et #hashtag foran et ord, bliver det til et keyword, der samler dialogen under udfordringens titel. Alle tweets med det rigtige keyword (#) kan ses på gribudfordringen.dk.

Du deltager nu i dialogen om Bertel Thorvaldsens kunst og samlinger.